For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Profile Pic

15,000Lei (Negotiable)

Mărturie de împrumut între persoane cinstite și se

  • Mărturie de împrumut între persoane cinstite și se
Description
Price : 15,000Lei (Negotiable)
Date : 12 mai 2020
Location : Eforie

Dragi prieteni de pe Internet, sunt Madame ARLETTE HUMER

Am fost victima multor escrocherii în căutarea mea specială de împrumuturi, precum și pe internet, prin site-urile de împrumuturi de pe Google, prin mărturiile împrumuturilor primite.

Cu toate acestea, este cu adevărat notoriu să contactăm că acest fenomen înșelătorie erodează încrederea în tranzacțiile online, cu toate acestea, nu este exclus să se încadreze pe oamenii fideli și cinstiți care ne oferă această finanțare, fără a ne solicita taxele anterioare enorme. pentru a ne agrava situația. Așa că am dat peste coordonatele unui om standardizat Olivier Denis în cercetările mele pe internet.

Acest domn mi-a dat speranță printr-un împrumut de 75.000 de euro pe care mi l-a acordat fără alte formalități financiare înainte de notificarea prin SMS-BANKING pe care banca mea mi-a trimis-o să îmi spună eficiența și primirea de fonduri în contul meu înainte de orice formalități administrative și financiare, vă rugăm să contactați acest domn dacă este necesar pentru a vă scoate din cap după disperarea cu banca sau în urma unei escrocheri suferite.

Adresa sa de e-mail: rainteauolivier1@gmail.com

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal

 


Location
*Your phone number will be show to post author
Top Android
Android