Utilizator lobyconstruct

Profilul utilizatorului lobyconstruct


Profil

  • Nume: lobyconstruct
  • Adresă:
  • Locaţie:
  • Site web:
  • Descrierea:

Ultimele anunţuri

Panou stardal publicitar din fier forjat.

Panou stardal publicitar din fier forjat.

345 Lei - Bucuresti (Bucuresti) - 23/03/2019

Un element de maxima importanta pentru magazine, farmacii, cluburi, in prezentarea de oferte si reclame. Pe langa scopul publicitar pe care il are, aduce si o nota de design modern si elegant.Un produs 100% ROMANESC, de calitate si la pret foarte bun.

Suport din fier forjat pentru pentru o floare.

Suport din fier forjat pentru pentru o floare.

245 Lei - Bucuresti (Bucuresti) - 23/03/2019

Iti doresti un suport elegant din fier forjat pentru apartament cat si pentru casa ? Acesta este solutia ta pentru a da eleganta spatiului. Un produs fabricat in Romania 100%, din materiale de cea mai buna calitate, la cel mai bun pret. Floarea NU ESTE INCLUSA !

Suport din fier forjat pentru flori.

Suport din fier forjat pentru flori.

280 Lei - Bucuresti (Bucuresti) - 23/03/2019

Un obiect decorativ din fier forjat care poate fi montat pe peretele interior, cat si cel exterior al casei dumneavoastra. Executat din materiale de calitate, la cele mai bune preturi. Produs 100% ROMANESC, el poate fi potrivit atat pentru apartamente cat si pentru case cu gradina. Floarea NU ESTE I...

Panou decorativ pentru perete din fier forjat.

Panou decorativ pentru perete din fier forjat.

220 Lei - Bucuresti (Bucuresti) - 23/03/2019

Un element decorativ din fier forjat care va da un plus de personalitate si eleganta spatiului dumneavoastra. Produs 100% romanesc, executat din cele mai bune materiale, la cele mai bune preturi.

Suport pentru lumanare din fier forjat VIOARA.

Suport pentru lumanare din fier forjat VIOARA.

300 Lei - Otopeni (Ilfov) - 23/03/2019

Un obiect decorativ din fier forjat, fabricat 100% in Romania. Un cadou deosebit pentru persoana deosebita, decoratiune care va da eleganta spatiului pe care il ocupa. Lumanarea NU ESTE INCLUSA !

Suport  lumanarii din fier forjat NATURAL

Suport lumanarii din fier forjat NATURAL

245 Lei - Bucuresti (Bucuresti) - 23/03/2019

Suport pentru lumanarii din fier forjat, un obiect decorativ pentru perete, un cadou perfect pentru orice ocazie, lumanarile nu sunt incluse. Executat din fier forjat, produs 100% fabricat in Romania, este alegerea perfecta pentru a va decora casa . Lumanarile NU SUNT INCLUSE !

Porti si garduri din fier forjat AMPRENTAT

Porti si garduri din fier forjat AMPRENTAT

65 Euro € - Voluntari (Ilfov) - 23/03/2019

Gardurile din fier forjat sunt mereu in actualitate si dainuie din generatie in generatie prin robustetea si originalitatea lor. Cu elemente din aranjate cu grija si bun gust, gardurile confera eleganta si pune in valoare spatiul verde si peluzele cu flori, captandu-ne atentia si trezindu-ne admirat...

Porti metalice la OFERTA

Porti metalice la OFERTA

64 Euro € - Berceni (Ilfov) - 23/03/2019

Porti metalice la preturi imbatabile,executate cu atentie de echipa noastra. Cadrele portilor sunt aprentate,ca un bonus din partea noastra pentru toti clientii nostri.Pentru mai multe modele si intrebari nu ezitati sa ne contactati. Pretul este de 64 euro pe metru patrat la modelele din imagine.

Garduri metalice la OFERTA

Garduri metalice la OFERTA

69 Euro € - Buftea (Ilfov) - 23/03/2019

Confectii metalice La comanda dumneavoastra cele mai simple sau pretentioase modele. Preturi in functie de model, dar care sfideaza recesiunea economica. Totul vopsit, montat, antichizat dupa cum doriti. Pretul este de 69 euro pe metru patrat la modelele din imagine.

Garduri si porti metalice la OFERTA

Garduri si porti metalice la OFERTA

74 Euro € - Chiajna (Ilfov) - 23/03/2019

Porti si garduri Firma noastra ofera produse din fier forjat de cea mai buna calitate, inbunatatind astfel frumusetea casei prin instalarea unei porti din fier forjat. Va punem la dispozitie o gama variata de garduri si porti din fier forjat din care puteti alege produsele conform propriilor criteri...

2015 All rights reserved zTp.ro
Contact Termeni si condiții Ajutor
+-
Google
Pinterest
Linkedin